lunes, 6 de octubre de 2008

Volem festa!

En la meva última entrada vaig rebre un comentari molt maco, que ara us el citaré, d'una tal Tamy:


un poquito más de alegría Albert!! Todas las canciones que has puesto siguen esa misma linea melancólica en plan hay que vivir pero..., bueno nose que mierda estoy diciendo xD que eso que la próxima más alegre!!



En resposta a aquest comentari i seguint una recomanació d'en *-x-*swiMmer*-x-* he triat aquesta cançó d'un grup novell anomenat The Gruixut's:



The Gruixut's és una banda empordanesa que practica el que ells diuen que és una forma de vida molt més enllà d'una nova religió del rock'n'roll: el gruixudisme.

El grup és l'evolució natural de The Rock'n'roll brothers, que feia versions d'autors mítics d'aquest estil musical, en anglès.

A principis de 2007, la banda, reconvertida, va gravar la seva primera maqueta i, des de llavors, han assolit una àmplia projecció. L'any passat van guanyar el concurs Sona 9 i el XXIX Concurs de la cançó de Salitja, han estat finalistes dels concursos de maquetes Joan Trayter de Figueres i Lligamosques d'Olot, han obert el Senglar Rock 2007 i estan actuant arreu del territori català.







Escoltar fins que comencin a tocar:


Jo i en *-x-*swiMmer*-x-* (sí, el burro davant)vam estar a la final del Sona 9 (entrada gratuïta i un concert de Lax'n'busto al final de tot) i vam poder viure la potència d'aquest grup i encara recordem aquest tema tan conyón i el furor que van causar (és clar que comparats amb els altres dos finalistes i els seus estils ho tenien molt fàcil) a la Razzmatazz.

2 opiniones:

theSpiritOfswiM dijo...

ahhhhhhhhhhhhhhh vaya omega.... no me sorprendes.... alguien te dice que hagas algo, y tu vas y lo haces... jeje... es decir me explico: yo te dije que pusieras esta cancion ¿ayer?, y tu vas y la pones... jajaja


uenu... doncs COJONUDA, encara que millor el directe, ke el video no m'a agradat massa...

no pregunteis que hago levantado a estas horas... no he vuelto de fiesta y estoy medio payá, aunque como si lo eestuviera... estoy maketeando.... un salut i bon mati

PD: No vull tornar a currar més!

Tamy dijo...

Bien! algo mas movidito :)!
Está bien, ahí descubriendo nuevos talentos jeje (no como el Rafa y sus clásicos :P)
La canción un poco ska, pero no está mal :)

Alé espero que disfrutarais del concierto! :P


Rafaaaaaaa!!! Dios acabamos de empezar y ya me estas estresandooo!!! Hay que salir mas!!!

PD: Yo tampoco...

La cancion del momento segun THESPIRITOFSWIM