sábado, 25 de octubre de 2008

Sentiments de paper

Sangtraït;dels quatre grans grups del rock català que van actuar en el mític concert del Palau Sant Jordi del 1991 van ser sens dubtes els més durs. Tot i que el grup, per ser de l'època que va pertànyer, no és dels més coneguts (o almenys per mi) tenen algunes cançons molt bones però, precisament, la que més m'agrada, la que considero més bona no és de les més populars d'ells o almenys no va ser escollida per ser una de les "32" peces que van tocar en el concert de comiat en el 2001. Amb tots vosaltres: Sentiments de paper.



Si us parlo d'una de les seves cançons més populars i representatives (tot i que no és del seu estil més abundant) haig de parlar de "El vol de l'home ocell":



I per acabar una de les seves cançons dures, que eren el seu tipus preferent, i que a mi m'encanta: "Les creus vermelles":



Els dos vídeos pertanyen al seu concert de comiat a la Sala Razzmatazz que va ser editat i va sortir a la venta al 2003.

PD: Per veure les lletres dels dos vídeos cliqueu damunt del títol de la cançó.

3 opiniones:

Omega dijo...

Abans que res vull donar les gràcies a Euterpe pel seu comentari i per haver-nos afegit a "mis cintas de cassette". Euterpe, de moment t'he afegit a adreces d'interès, però aviat a una nova secció més personal.

Què us semblaria un canvi de look i algo més?

Vagi bé a tots i totes!!

theSpiritOfswiM dijo...

Hola. nem per parts com diria jack el despripadó.

la primera cançó al començament no em convencia pero minut a minut m'ha anat agradant. crec que es molt bona.

la segona m´ha deixta indiferent ¿@? y la ultima no m'ha agradat massa... ¿¿es pot dir que era heavy metal??

---

i buenu despres també em dones a mi les gracies que jo vaig portar Euterpe fins al nostre blog, en la meva busqueda frénetica del original de La Macarena.

--

i com ja t'he dit molts cops, i al final no ha estat res perque no has fet res, et dono 'carta blanca' perque campis pel blog posant i treient com tu creguis que va bé....

a vera si es veritat que fots alguna cosa Omega.... per cert t'he dit algun cop que el teu nom semble un nick dels eurogames??

buff si que se m'ha fet llarg el putu comentari

cuideu-vos

Att. TheSpiritOfSwim

Tamy dijo...

Vaya una semana más flojita para el blog...pocas canciones buenas...
Está me ha dejado indiferente xD

La cancion del momento segun THESPIRITOFSWIM