sábado, 23 de agosto de 2008

Un millón de cicatrices

El Canto del loco es va crear al 1994 i després de 9 àlbums (3 d'ells gravacions en directe que es van posar a la venta en format d'edició de col·leccionista i un quart de rareses) és un dels grups més important de pop-rock espanyol. A nivell personal el seu últim àlbum ("Personas" publicat aquest mateix any) és molt bo tot i que trobo que s'allunya del seu estil per mostrar un treball més madur amb algunes cançons molt bones i una presentació digne de tot elogi.






El primer cop que vaig escoltar aquesta cançó vaig tenir la sensació que l'havien escrit pensant en mi i em vaig dir que quan arribés a casa em tenia que mirar la lletra de la cançó per assegurar-me que l'havia entès bé.

Quant de mal ens podem fer nosaltres? Moltíssim, només cal tancar-se en un mateix i donar voltes i voltes a un problema, fracàs, preocupació, desengany, por, etc. Crec que puc dir que "Por pensar tengo un millón de cicatrices, por paranoias yo me hice esas heridas en mi interior" i puc agrair a tota la gent amb la qual convisc i estimo per fer-me costat i ajudar-me, alguns sense saber-ho, a tirar endavant i poder dir que tinc molts motius per poder ser feliç. En definitiva, "Un millón de cicatrices" és una preciosa cançó que em va arribar al fons del cor.

1 opiniones:

theSpiritOfswiM dijo...

''PD: A veces nosotros mismos somos nuestro peor enemigo''

¿¿??

...

...

... a veces será ...

La cancion del momento segun THESPIRITOFSWIM